تسویه حساب با امور دانشجویی

خواهشمند است به منظور شروع فرآیند تسویه‌حساب در این واحد، نسبت به ارسال فایل(ها) موردنیاز و ثبت درخواست خود از طریق فرم زیر اقدام فرمایید.

پیش از ارسال درخواست خواهشمند است موارد زیر را به دقت مطالعه فرمایید:

• دانشجویانی که در طول مقطع تحصیلی از خوابگاه استفاده نموده‌اند (به جز دانشجویان دانشکده های فنی کاسپین و فومن) لازم است نسبت به درخواست صدور معرفی‌نامه تسویه‌حساب با اداره کل امور خوابگاهها و انجام تسویه حساب خوابگاه اقدام نمایند.
  • دانشجویان دانشکده های فنی کاسپین و فومن لازم است پیش از ثبت فرم زیر، نسبت به انجام تسویه حساب با امور دانشجویی دانشکده مربوطه اقدام نمایند.
  • با توجه به کثرت درخواست‌ها و فرآیند بررسی آنها، به درخواستهای ناقص یا حاوی اطلاعات اشتباه، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • درخواست شما طبق اولویت در زمان ارسال، توسط کارشناس بررسی و نتیجه از طریق گزارش ۵۲۲ سامانه جامع آموزش (گلستان) یا آدرس پست الکترونیکی ثبت شده به اطلاع شما خواهد رسید.
  • با توجه به ارسال پاسخ از طریق سامانه پست الکترونیکی دانشگاه، در زمان بررسی صندوق پست الکترونیکی خود، پوشه Spam یا Junk را نیز بررسی فرمایید.

فرم درخواست تسویه‌حساب با امور دانشجویی

به‌روزرسانی – ۱۳۹۷/۱۲/۲۶: با توجه به زمان باقیمانده تا پایان سال و لزوم بررسی درخواست‌های پیشین، امکان ثبت درخواست جدید تا تاریخ ۱۳۹۷/۰۱/۱۹ وجود نخواهد داشت.
ضمن عرض سپاس از همکاری شما دانشجویان گرامی، پیشاپیش فرارسیدن سال نو را تبریک عرض می‌نماییم.

فرم غیرفعال گردیده است.

موارد مرتبط