تسویه حساب با واحد تغذیه

خواهشمند است پس از ابطال کارت دانشجویی و فعال شدن گزارش ۵۲۲ در سامانه جامع آموزش (گلستان)، جهت انجام تسویه حساب با واحد تغذیه طبق مراحل زیر اقدام نمایید:

1. ورود به سامانه تغذیه دانشگاه تهران و حساب کاربری؛
  2. مشاهده‌ی موجودی حساب کاربری از طریق یکی از صفحات «افزایش اعتبار» یا «انتقال اعتبار» و غیره؛
  3. در صورتی که:
    • موجودی حساب صفر است، مرحله ۴ را ملاحظه نمایید.
    • موجودی حساب منفی است، لطفاً جهت افزایش موجودی به صفحه «افزایش اعتبار» مراجعه نموده و نسبت به افزایش موجودی (تا ۰ ریال) اقدام نمایید.
    • موجودی حساب مثبت است؛
      • در صورت تمایل به انتقال اعتبار به حساب تغذیه یکی از دوستان خود، از طریق صفحه «انتقال اعتبار»، مبلغ حساب تغذیه خود را (تا ۰ ریال موجودی) انتقال دهید.
        نکته: در صورت ادامه تحصیل در مقطع بالاتر در دانشگاه تهران، امکان انتقال اعتبار به حساب کاربری خود را نیز از همین طریق خواهید داشت.
      • در صورت تمایل به دریافت وجه، از طریق اداره تغذیه دانشگاه (آدرس: خیابان ۱۶ آذر، انتهای حیاط مرکز بهداشت ۱۶ آذر، اداره تغذیه دانشگاه تهران) اقدام فرمایید.
      • در صورت تمایل به انتقال اعتبار باقیمانده حساب تغذیه خود، به یکی از دانشجویان کم بضاعت (به تشخیص معاونت دانشجویی و فرهنگی) درخواست خود را در فرم درخواست تسویه حساب با واحد تغذیه اعلام نمایید.
  4. اعلام درخواست تسویه حساب از طریق فرم درخواست تسویه حساب با واحد تغذیه (فرم پایین صفحه).

در صورت عدم مغایرت در اطلاعات درخواست، تسویه حساب با واحد تغذیه، تا ۲۴ ساعت کاری از زمان ارسال درخواست، در گزارش ۵۲۲ سامانه جامع آموزش (گلستان) ثبت خواهد گردید؛ در غیر این صورت، مورد از طریق پست الکترونیک به اطلاع شما خواهد رسید.

فرم درخواست تسویه حساب با واحد تغذیه

به‌روزرسانی – ۱۳۹۷/۱۲/۲۶: با توجه به زمان باقیمانده تا پایان سال و لزوم بررسی درخواست‌های پیشین، امکان ثبت درخواست جدید تا تاریخ ۱۳۹۷/۰۱/۱۹ وجود نخواهد داشت.
ضمن عرض سپاس از همکاری شما دانشجویان گرامی، پیشاپیش فرارسیدن سال نو را تبریک عرض می‌نماییم.

فرم غیرفعال گردیده است.

پیگیری درخواست