ارتباط با معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی

خواهشمند است پیش از تکمیل فرم، به موارد زیر توجه فرمایید:
  • اطلاعات فرم‌های ثبت شده در این صفحه، مستقیماً توسط معاون محترم دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی، جناب آقای دکتر حسنلو، بررسی و در صورت لزوم، به کارشناسان این مجموعه، ارجاع و نتیجه به دانشجو اعلام می‌گردد.
  • این فرم صرفاً جهت ثبت درخواست، پیشنهاد، انتقاد، ارائه راه‌کار و سایر موارد مرتبط با حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی به معاون محترم دانشجویی و فرهنگی است؛ خواهشمند است در صورت تمایل به ارتباط با کارشناسان این مجموعه و یا اظهار پرسش‌های مرتبط با درخواست‌های ثبت‌شده، تنها از طریق اطلاعات صفحه تماس با ما اقدام فرمایید.

این زمینه، الزامی نیست ولی در صورت تکمیل، لطفاً شماره دانشجویی خود را با استفاده از اعداد لاتین وارد نمایید.
    حداکثر حجم مجاز جهت ارسال فایل، ۲ مگابایت و پرونده‌های مجاز، تصویر، اسناد Microsoft Word، PDF و فایل فشرده می‌باشد.

captchaعبارت داخل تصویر را وارد نمایید.