متن سند تعهد محضری و شرایط ضامن

شرایط ضامن جهت ضمانت تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

پیرو بخشنامه شماره 130/1/16707 مورخ 1390/09/02 و 130/1/21344 مورخ 1390/10/28 صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به استحضار می‌رساند از تاریخ 1390/12/23 (بخشنامه اخیر در خصوص ضمانت بازپرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق رفاه دانشجویان)، علاوه بر کارکنان رسمی و پیمانی دولت، جانبازان، خانواده معظم شهدا و آزادگان از کار افتاده که حقوق و مزایا از بنیاد شهید و امور ایثارگران دریافت می‌نمایند، کارکنان رسمی و پیمانی نهادهای عمومی دولتی همچون نهاد رهبری و مراکز تابعه آن، شهرداری‌ها، هلال احمر، کمیته امداد حضرت امام (ره)، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کمیته ملی المپیک ایران، بنیاد 15 خرداد، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان تأمین اجتماعی، سازمان دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران، بنیاد امور بیماری‌های خاص، صندوق بیمه روستاییان و عشایر، صندوق تأمین خسارت‌های بدنی، کارکنان رسمی دانشگاه آزاد اسلامی، کلیه بانک‌ها، شرکت آب و فاضلاب، مخابرات، برق، گاز و سایر شرکت‌های دولتی (حداقل با 3 سال سابقه اشتغال) و بازنشستگان نیروهای مسلح و همچنین مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی نیز مشروط به ارائه مدارک ذیل می‌توانند بازپرداخت تسهیلات رفاهی صندوق رفاه را ضمانت نمایند.

1. اصل سند تعهد که در یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور تنظیم گردیده است.
  2. گواهی کسر از حقوق ضامن، به غیر از ضامنین شاغل رسمی و پیمانی دولت و شاغلین و بازنشستگان نیروهای مسلح؛ شایان ذکر است ضمانت بازنشستگان تمامی دستگاه‌ها به غیر از بازنشتگان نیروهای مسلح فقط در صورت ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن، امکان‌پذیر است.
  3. تصویر آخرین حکم استخدامی یا بازنشستگی؛ لازم به توضیح است برای کارکنان دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی شامل وزارت اطلاعات، نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان‌های مشابه الزامی نیست ولی ارائه گواهی معتبر از آخرین محل خدمت آنان، جهت معرفی به صندوق رفاه دانشجویان الزامی است.
  4. تصویر آخرین فیش حقوقی.

توجه: تمامی گواهی‌های ذکرشده در این بخشنامه می‌بایست صرفاً با عنوان (خطاب به) «صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» صادر گردد و در غیر این صورت، فاقد ارزش خواهد بود.

متن سند تعهد محضری معتبر جهت تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

فایل مربوطه را از طریق پیوست ذیل، دریافت نمایید.

فایل های پیوست (1 فایل)

• متن تعهد محضری(حجم فایل: 0 bytes)

قالب متن تعهد محضری جهت استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

توجه: لطفاً پیش از دریافت فایل، شرایط ضامن را به دقت مطالعه فرمایید! اسناد تعهد تنظیم‌شده با ضمانت ضامنین خارج از چارچوب و موارد تعیین‌شده توسط صندوق رفاه دانشجویان، به هیچ وجه قابل قبول نمی‌باشد.

بازدید: 12194 پیوند کوتاه: https://engstudent.ut.ac.ir/?p=890