متن سند تعهد محضری و شرایط ضامن

پیرو بخشنامه شماره ۱۳۰/۱/۱۶۷۰۷ مورخ ۱۳۹۰/۰۹/۰۲ و ۱۳۰/۱/۲۱۳۴۴ مورخ ۱۳۹۰/۱۰/۲۸ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به استحضار می‌رساند از تاریخ 1390/12/23 (بخشنامه اخیر در خصوص ضمانت بازپرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق رفاه دانشجویان) علاوه بر کارکنان رسمی و پیمانی دولت، کارکنان زیر نیز مجاز به ضمانت تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان می باشند:

• جانبازان، خانواده معظم شهدا و آزادگان از کار افتاده که حقوق و مزایا از بنیاد شهید و امور ایثارگران دریافت می‌نمایند؛

کارکنان رسمی و پیمانی نهادهای عمومی دولتی همچون:

• نهاد رهبری و مراکز تابعه آن؛
  • شهرداری‌ها؛
  • هلال احمر؛
  • کمیته امداد حضرت امام (ره)؛
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی؛
  • کمیته ملی المپیک ایران؛
  • بنیاد ۱۵ خرداد؛
  • سازمان تبلیغات اسلامی؛
  • سازمان تأمین اجتماعی؛
  • سازمان دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران؛
  • بنیاد امور بیماری‌های خاص؛
  • صندوق بیمه روستاییان و عشایر؛
  • صندوق تأمین خسارت‌های بدنی؛
  • دانشگاه آزاد اسلامی؛
  • کلیه بانک‌ها؛
  • شرکت آب و فاضلاب، مخابرات، برق، گاز؛
  • و سایر شرکت‌های دولتی (حداقل با ۳ سال سابقه اشتغال).

همچنین بازنشستگان نیروهای مسلح و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی نیز مشروط به ارائه مدارک ذیل می‌توانند بازپرداخت تسهیلات رفاهی صندوق رفاه را ضمانت نمایند.

1. اصل سند تعهد که در یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور تنظیم گردیده است.
  2. گواهی کسر از حقوق ضامن، به غیر از ضامنین شاغل رسمی و پیمانی دولت و شاغلین و بازنشستگان نیروهای مسلح؛ شایان ذکر است ضمانت بازنشستگان تمامی دستگاه‌های دولتی به غیر از بازنشستگان نیروهای مسلح فقط در صورت ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن، امکان‌پذیر است.
  3. تصویر آخرین حکم استخدامی یا بازنشستگی؛ لازم به توضیح است برای کارکنان دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی شامل وزارت اطلاعات، نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان‌های مشابه الزامی نیست، ولی ارائه گواهی معتبر از آخرین محل خدمت آنان، جهت معرفی به صندوق رفاه دانشجویان الزامی است.
  4. تصویر آخرین فیش حقوقی.

توجه: تمامی گواهی‌های ذکرشده در این بخشنامه می‌بایست صرفاً با عنوان (خطاب به) «صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» صادر گردد و در غیر این صورت، فاقد ارزش خواهد بود.

نمونه متن گواهی کسر از حقوق

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

بدینوسیله گواهی می شود خانم / آقای ……………….. کارمند رسمی و تمام وقت این اداره بوده و ماهانه مبلغ ……………….. حقوق دریافت می کنند و تعهد می نماید در صورت عدم پرداخت اقساط خانم / آقای ……………….. که از آن صندوق وام دریافت نموده است، با اعلام کتبی از طرف آن صندوق، از حقوق نامبرده کسر و در وجه آن صندوق محترم واریز نمایند.

امضاء و مهر

فایل های پیوست (1 فایل)

• متن سند تعهد محضری(حجم فایل: 49 KB)

متن سند تعهد محضری جهت ضمانت استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

توجه: لطفاً پیش از دریافت فایل، شرایط ضامن را به دقت مطالعه فرمایید! اسناد تعهد تنظیم‌شده با ضمانت ضامنین خارج از چارچوب و موارد تعیین‌شده توسط صندوق رفاه دانشجویان، به هیچ وجه قابل قبول نمی‌باشد.