ثبت درخواست دانشجوی شاهد و ایثارگر

امور شاهد و ایثارگر معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران

از دانشجویان شاهد و ایثارگر درخواست می‌گردد کلیه‌ی درخواست‌ها و سؤالات در زمینه موضوعات و مسائل مربوط به خود را از طریق فرم زیر ارسال و جهت دریافت پاسخ، صندوق پست الکترونیکی خود را بررسی نمایید.

دانشجویان گرامی:

• لطفاً توجه فرمایید در صورت ارسال درخواست آموزشی و یا ارسال فایل، درخواست خود را فقط از نشانی پست الکترونیک دانشگاه (ut.ac.ir@*) ثبت و پیگیری نمایید.
  • خواهشمند است جهت تسریع در روند پیگیری توسط کارشناس، نسبت به ثبت دقیق اطلاعات اقدام نمایید.

بخش اول: اطلاعات اولیه
نام:
نام خانوادگی:
شماره دانشجویی:
مقطع تحصیلی:
دوره آموزشی:
بخش دوم: مشخصات ایثارگری
نوع ایثارگری

بخش سوم: اطلاعات تماس
شماره تلفن همراه:
نشانی پست الکترونیک:

بخش چهارم: موضوع و علت درخواست
موضوع:
متن درخواست:
ارسال فایل مرتبط با درخواست (اختیاری):

حداکثر حجم فایل ارسالی ۱ مگابایت می باشد.

بخش ششم: اطلاعات مربوط به درخواست آموزشی
در صورتی که درخواست شما «آموزشی» است و نیاز به پیگیری و اقدام بعدی از سوی کارشناس آموزش دارد، لازم است پس از دریافت فرم زیر (فایل مایکروسافت ورد) اقدام به تکمیل و سپس ذخیره و در قسمت پایین بارگزاری نمایید.
ارسال فرم درخواست آموزشی:

حداکثر حجم فایل ارسالی ۱ مگابایت می باشد.

دریافت فرم درخواست آموزشی
عبارت داخل تصویر را وارد نمایید.
  ضمن ثبت این درخواست، صحت اطلاعات فوق را تأیید می‌نمایم.

موارد مرتبط

سایت اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهرانسایت اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر
اطلاعات، اخبار و اطلاعیه های مربوط به دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران