وام شرافتی ازدواج بنیاد حامیان دانشکده فنی

الف) آیین‌نامه صندوق قرض‌الحسنه پیوند (ازدواج دانشجویی)

جهت دریافت فایل آیین‌نامه صندوق قرض‌الحسنه پیوند (ازدواج دانشجویی) کلیک کنید:

ب) شرایط وام ازدواج صندوق قرض‌الحسنه پیوند

ج) مدارک وام

خواهشمند است کلیه موارد زیر را به صورت تصاویر خوانا از اصل اسناد (و نه رونوشت)، در قالب فایل فشرده ZIP یا RAR، یک فایل برای مدارک الزامی و یک فایل برای مدرک/مدارک خاص (طبق توضیحات زیر و در صورت لزوم) تهیه نموده و در محل مربوطه در فرم درخواست (پایین صفحه) بارگذاری نمایید.

مدارک الزامی

مدارک خاص

د) فرم امتیاز وام (جهت اطلاع)

جهت دریافت / مشاهده فایل جدول امتیازات وام ازدواج صندوق قرض‌الحسنه پیوند کلیک کنید:

ح) فرم الکترونیکی درخواست وام

بخش اول: اطلاعات اولیه
    کد ملی خود را بدون خط تیره و با اعداد لاتین وارد نمایید.
    شماره دانشجویی خود را با استفاده از اعداد لاتین وارد نمایید.
    بخش دوم: مدارک وام
    • لطفاً پس از دریافت فایل زیر، نسبت به تکمیل آن اقدام نموده و ضمن درج امضاء، تصویر فایل را در قسمت فوق (ارسال تصویر درخواست) در فرمت‌های تصویر JPG یا سند PDF و با حجم حداکثر ۱ مگابایت انتخاب نمایید.
    • جهت دریافت فرم خام درخواست (در فرمت Microsoft Word) کلیک نمایید:
      دریافت فایل درخواست وام شرافتی ازدواج پیوند
    حداکثر حجم مجاز جهت ارسال فایل، ۳ مگابایت و در فرمت فشرده ZIP یا RAR می‌باشد.
    حداکثر حجم مجاز جهت ارسال فایل، ۱ مگابایت و در فرمت فشرده ZIP یا RAR می‌باشد.
    بخش سوم: پست الکترونیک

ضمن ثبت این درخواست، صحت اطلاعات واردشده و فایل‌های ارسالی را تأیید می‌نمایم.

عبارت داخل تصویر را وارد نمایید.