راهنمای تشکیل پرونده / ایجاد مقطع جدید در سامانه صندوق رفاه دانشجویان

خواهشمند است توجه فرمایید تشکیل پرونده جهت دانشجویانی است که برای نخستین بار در طول مقطع تحصیلی از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان استفاده می‌نمایند. در صورتی که پیشتر در طول مقطع تحصیلی جاری از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان (وام یا خوابگاه) استفاده نموده‌اید از طریق صفحه ورود به پورتال دانشجویی اقدام نمایید.

با توجه به محدودیت‌های فنی سامانه صندوق رفاه دانشجویان – در اتصال به وب‌سرویس‌های مختلف – خواهشمند است جهت تشکیل پرونده / ایجاد مقطع جدید در بازه‌ی زمانی ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر اقدام نمایید.
با توجه به گزارش برخی اشکالات در کاربری سامانه صندوق رفاه دانشجویان، جهت استفاده بهینه و مشاهده کامل اطلاعات، اکیداً توصیه می‌گردد از مرورگر Internet Explorer (نسخه ۹ و بالاتر) استفاده نمایید.

جهت مشاهده تصاویر زیر در ابعاد بزرگ‌تر بر روی تصویر کلیک نمایید.

مرحله ۱. مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان و کلیک بر روی تشکیل پرونده.

مرحله ۲. کد ملی (با اعداد لاتین) و تاریخ تولد خود را وارد نموده و بر روی دکمه جستجو کلیک کنید.

مرحله ۳. در صورت صحت اطلاعات ورودی، اطلاعات پایه شما (نام، نام خانوادگی، نام پدر و …) نمایش داده می‌شود.

دانشجویانی که برای نخستین بار جهت دریافت تسهیلات اقدام می‌نمایند: در صورتی که پیشتر مقطعی در سامانه صندوق رفاه دانشجویان نداشته‌اید می‌بایست نسبت به تکمیل دقیق اطلاعات خواسته‌شده اقدام نموده و در پایان بر روی دکمه‌ی ذخیره کلیک نمایید.

دانشجویانی که پیشتر دارای اطلاعات در سامانه صندوق رفاه بوده‌اند: در صورتی که پیشتر از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان (اعم از خوابگاه یا وام) استفاده نموده‌اید، جهت ایجاد مقطع تحصیلی جدید به حساب کاربری خود در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وارد شده و در زیر منوی «اطلاعات دانشجو» بر روی «درخواست مقطع جدید» کلیک نمایید.

نکته مهم: جهت امکان درخواست ایجاد مقطع تحصیلی جدید، می‌بایست بدهی مقطع پیشین شما تعیین تکلیف شده باشد (وضعیت تحصیل: تسویه حساب یا دریافت دفترچه اقساط و بازپرداخت بدهی).
خواهشمندیم جهت تسریع در روند ثبت درخواست وام خود، پس از ایجاد پرونده جدید و یا ثبت درخواست مقطع جدید، جهت تأیید از طریق ارسال ایمیل به نشانی پست الکترونیک engstudent@ut.ac.ir اطلاع دهید.

نکته مهم جهت ایجاد مقطع تحصیلی

با توجه به برخی مشکلات در نمایش دانشگاه تهران در ثبت اطلاعات آموزشی، جهت جستجوی سریع به صورت زیر اقدام نمایید.

بر روی دکمه‌ی […] کلیک نمایید.

انتخاب مرکز آموزش عالی

در پنجره‌ی انتخاب مرکز آموزش عالی، از کد ۲ (به لاتین) جهت جستجوی نام دانشگاه تهران استفاده نمایید.

انتخاب دانشکده

در پنجره‌ی انتخاب دانشکده، از کد ۸۱ جهت دانشجویان پردیس فنی، ۸۱۱۴ جهت دانشجویان دانشکده فنی کاسپین و ۸۱۱۹ جهت دانشجویان دانشکده فنی فومن استفاده نمایید.

انتخاب عنوان رشته تحصیلی

با توجه به تکمیل‌نبودن اطلاعات رشته‌های تحصیلی در سامانه صندوق رفاه دانشجویان، در صورت جستجو و عدم مشاهده نام رشته / گرایش خود، از کد رشته‌های عمومی زیر جهت جستجو و ثبت رشته تحصیلی خود استفاده نمایید.

عنوان رشته تحصیلیکد رشته
مهندسی برق۴۷۱