بایگانی موضوعی: دوره ها و کارگاه های آموزشی

کارگاه اصول و روش‌های دفاع از پایان‌نامه، رساله و پروژه؛ ویژه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی شاهد و ایثارگر

به اطلاع دانشجویان گرامی شاهد و ایثارگر در مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌رساند دومین دوره سلسله کارگاه‌های آموزشی تخصصی «اصول و روش‌های دفاع از پایان‌نامه، رساله و پروژه» با عناوین و شرایط ذیل، برگزار می‌گردد. لازم به ذکر است کارگاه‌های مذکور با تخفیف ویژه ۷۰% و متناسب با نیاز عینی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و به صورت کاربردی ارائه می‌گردد.

از علاقه‌مندان دعوت می‌گردد جهت ثبت نام، با مراجعه به اداره خدمات دانشجویی و فرهنگی اداره کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر، به نشانی: خیابان ۱۶ آذر، خیابان ادوارد براون، پلاک ۱۳ (طبقه اول) و یا تماس با شماره ۶۶۴۹۳۶۷۳-۰۲۱ اقدام نمایند.

جهت مشاهده عناوین و مدت زمان کارگاه‌ها به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دسته بندی: امور شاهد و ایثارگر، دوره ها و کارگاه های آموزشی بازدید: 143

کارگاه‌های آموزشی خانه نشریات دانشجویی دانشگاه تهران

خانه نشریات دانشجویی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در نظر دارد کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی، ویژه فصل پاییز را در زمینه‌های «قالب‌های نوشتاری» (۷ آذرماه ۱۳۹۷، ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۲:۰۰)، «گرافیک و صفحه‌آرایی» (۷ آذرماه ۱۳۹۷، ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۷:۰۰)، «حقوق نشریات» (۸ آذرماه ۱۳۹۷، ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۲:۰۰)، «روزنامه نگاری و خبرنویسی» (۸ آذرماه ۱۳۹۷، ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۷:۰۰) در محل باشگاه دانشجویان برگزار نماید.

علاقمندان جهت ثبت‌نام و شرکت در این کارگاه‌ها می‌توانند تا سوم آذرماه از طریق سامانه اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراجعه نمایند؛ لازم به ذکر است با توجه به محدودبودن ظرفیت کارگاه‌ها، اولویت با کسانی است که زودتر جهت ثبت نام اقدام می‌نمایند.

لازم به ذکر است طبق ماده‌ی ۱۵ دستورالعمل اجرایی ضوابط ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شرکت در این کارگاه‌ها برای صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران نشریات دارای مجوز از کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی دانشگاه تهران که قصد انتشار نخستین شماره نشریه خود را دارند الزامی می‌باشد؛ همچنین، حضور صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران نشریاتی که در حال حاضر منتشر می‌شوند اما در کارگاه‌های گذشته شرکت نکرده‌اند نیز الزامی است. شرکت برای سایر دانشجویان دانشگاه تهران که در آینده تصمیم به گرفتن مجوز نشریه دارند و کلیه دانشجویان علاقه‌مند دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی بلامانع است.

دسته بندی: دوره ها و کارگاه های آموزشی بازدید: 12

دریافت گواهی‌نامه شرکت در کارگاه‌های آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان شاهد و ایثارگری که در کارگاه‌های آموزشی مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۲۱ و ۱۳۹۶/۰۸/۲۴ و کارگاه توانمندسازی و هدایت تحصیلی مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۱۹ و ۱۳۹۶/۰۹/۲۲ شرکت نموده‌‎اند می‌رساند جهت دریافت گواهی‌نامه کارگاه‌های مذکور به دفتر شاهد و ایثارگر پردیس دانشکده‌های فنی واقع در پردیس ۲ دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، ساختمان مرکزی، طبقه همکف مراجعه فرمایند.

دسته بندی: امور شاهد و ایثارگر، دوره ها و کارگاه های آموزشی بازدید: 45

کارگاه آموزشی ارتباط مؤثر با دانشجویان ویژه اساتید محترم پردیس دانشکده های فنی

دفتر مشاوره معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران (پردیس شماره ۲) با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه تهران، صبح روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۳، کارگاه آموزشی ارتباط مؤثر با دانشجویان ویژه اساتید محترم دانشکده فنی را با تدریس روانپزشک محترم مرکز، جناب آقای دکتر بدیعی برگزار نمود.

دسته بندی: دوره ها و کارگاه های آموزشی بازدید: 787

دوره های آموزشی آزاد تخصصی دانشکده ادبیات و علوم انسانی (ترم زمستان ۱۳۹۲)

اداره پژوهش دانشکده ادبیات و علوم انسانی در راستای ارتقاء سطح دانش در حوزه ادبیات و علوم انسانی اقدام به برگزاری دوره های آموزشی در ۵ قالب خطوط باستانی، داستان نویسی، بررسی ساخت زبرزنجیری اشعار فارسی با استفاده از نرم افزار، کارآفرینی و فلسفه باستان شناسی برای اساتید، متخصصان، کارشناسان، پژوهشگران، دانشجویان و عموم مردم می نماید. علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده ادبیات و علوم انسانی مراجعه نمایند.

دسته بندی: دوره ها و کارگاه های آموزشی بازدید: 771

برگزاری کارگاه مقاله نویسی

جهت مشاهده اطلاعیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دسته بندی: دوره ها و کارگاه های آموزشی بازدید: 91

برگزاری دوره های آموزش مربیگری، داوری، توجیهی و کارگاهی

برگزاری دوره های آموزش مربیگری، داوری، توجیهی و کارگاهی مربوط به رشته های تحت پوشش(ویژه ی دانشجویان)

دسته بندی: امور ورزش و تربیت بدنی، دوره ها و کارگاه های آموزشی بازدید: 847