شنبه، ۲۷ آبان ۱۳۹۶

حمایت از مردم بی دفاع و مظلوم غزه

معصومیتی از دست رفته در میان ازدحام آتش و دود و حصارِ ناجوانمردی چشم های کور و گوش های کر در برابر شراره‌های ریخته بر هستی کودکانِ مبهوت. زندگی تجربه ی زیبای عطرِ خاک و رنگِ آسمان…. حقِ شادی‌های کودکانه …. آرامش و امنیت؛ کمترین خواسته ای که امروز در پس ابرِ سیاهِ سکوتی تلخ، ناشنیده و نادیده می‌شود.
امروز، روزی مردم در غزه چیزی جز خون و جنایت نیست….. امروز، هستیِ مردم غزه، مرگ و نیستی ست…. امروز، غزه فقط قطعه ای از زمین نیست… امروز، غزه تکرار صحنه ی غربت انسانیت در تاریخ است.کودکان وحشت زده غزه نیازمند امنیت و آرامشند. مادران غزه نیازمند کمک همه دنیا اگر نه، دلگرم به دستگیری هم کیشان مسلمان خود هستند. مردم بی پناه غزه امروز نیازمند انسانیت هستند و بس.
چه دلچسب و غرورانگیز است وقتی میشنویم هنوز هستند در جای جای این جهان که قلبشان به زخم کین و جنایت دژخیم غاصب به درد می آید و حداقل با پیامی و کلامی به غزه میگویند که ما با تو همدردیم و در این میان انسانهایی متمایز برآمده از بزرگترین پدیده ی علمی و فرهنگی یعنی دانشگاه نیز ضمن ابراز همدردی با مردم مظلوم غزه به حمایت از این مردم ستمدیده برخواسته تا  صدای مظلومیت آنها را به گوش جهانیان برسانیم و بگوییم:
ما دانشگاهیان کشتار بی رحمانه مردم مظلوم و بی دفاع غزه توسط وحشی های اسرائیل را محکوم کرده و حمایت انسان دوستانه خود را در دفاع از مظلومیت انسانهای بی دفاع غزه اعلام می داریم و از همینجا تاسف و انزجار خود را در نقض آشکار حقوق بشر توسط رژیم غاصب صهیونیستی اعلام می کنیم و به مردم معصوم غزه می گوییم که ما همواره در کنار شما هستیم.

موضوع: امور فرهنگی و اجتماعی | 1,207