جمعه، ۳۱ شهریور ۱۳۹۶

وام ضروری ویژه دکتری روزانه

قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری روزانه متقاضی وام ضروری ویژه دکتری:(تا تاریخ ۱۳۹۶/۰۵/۲۵ تمدید شد)

جهت درخواست وام ضروری ویژه دانشجویان مقطع دکتری روزانه نسبت به تکمیل فرم پیوست اقدام و با ارائه فاکتور مرتبط تا ساعت ۱۲ روز ۱۳۹۶/۰۵/۱۴ به اموردانشجویی مراجعه نمایید.

لازم بذکر است:

• ارائه سند تعهد محضری با ضامن جهت دریافت وام مذکور همانند سایر وام های صندوق رفاه دانشجویان الزامی می باشد.
  • بدلیل مهیا نبودن سامانه گلستان برای ثبت درخواست وام, ثبت نام بصورت حضوری و دستی انجام می‌گیرد. و نیاز به ثبت در خواست در سامانه گلستان نمی‌باشد.
  • دارا بودن ثبت نام آموزشی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ الزامی می باشد.
  • وام ضروری ویژه دکتری صرفاً به دانشجویان روزانه شاغل به تحصیل در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دولتی قابل پرداخت است.
  • مبلغ وام ضروری ویژه دکتری ۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال (سه میلیون تومان) می باشد و دانشجویان دکتری واجد شرایط صرفاً یکبار در طول مقطع تحصیلی می توانند از آن بهره مند شوند.
  • فاکتور و هزینه کرد طبق آنچه درفرم درخواست می‌باشد با رعایت تاریخ و مبلغ بیشتر از سی میلیون ریال و یا تا سقف سی میلیون ریال می بایست ارائه گردد.
  • فرم با امضا و مهر معاونت داشجویی پردیس باشد.
  • ارائه فرم به امور دانشجویی به منزله ثبت نام اولیه است و پرداخت وام پس از تایید وام از سوی دانشگاه و تامین اعتبار از سوی صندوق رفاه انجام خواهد شد و دانشجویانی که نتوانند در سال اول اقدام نمایند می توانند در سال های بعد درخواست خود را ارائه و از وام مذکور بهره مند شوند.

فایل های پیوست (1 فایل)

موضوع: امور وام و تسهیلات | 1,128