سه شنبه، ۳ مرداد ۱۳۹۶

وام ویژه دکتری، اصلاحیه و زمان‌بندی ثبت درخواست در نیمسال دوم ۹۶-۱۳۹۵

طبق بخشنامه اخیر معاونت تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورخ ۱۳۹۶/۰۳/۱۷ و اصلاحیه‌های مربوط به فرآیند پرداخت و بازپرداخت وام ویژه دکتری، در ادامه آخرین تغییرات، خدمت متقاضیان وام مذکور اعلام می گردد؛ ذکر این نکته ضروری است که با توجه به اصلاحیه اخیر و برخی تغییرات در جهت تسهیل در شرایط پرداخت و بازپرداخت وام‌ها (علی‌الخصوص در وام بانک توسعه تعاون) خواهشمند است صفحه مربوط به وام ویژه دکتری (مقایسه دستورالعمل‌ها) و همچنین جزئیات هر یک را در صفحه مربوط به هر وام به دقت مطالعه فرمایید.

لطفاً جهت مشاهده کامل این اطلاعیه به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

انواع تسهیلات ویژه دکتری

طبق تصمیمات اخیر، تسهیلات ویژه دانشجویان مقطع دکتری به دو بخش تقسیم گردیده است:

• وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون
    طبق تفاهم نامه مشترک صندوق رفاه با بانک توسعه تعاون
  • وام ویژه دکتری صندوق رفاه دانشجویان
    پرداخت از طریق صندوق رفاه دانشجویان

زمان درخواست وام ویژه دکتری

دانشجویان متقاضی وام می‌توانند تا تاریخ ۱۳۹۶/۰۴/۰۷ درخواست وام خود را در سامانه جامع آموزش (گلستان) ثبت نمایند.

خواهشمند است در هنگام ثبت درخواست، به نکات زیر توجه فرمایید:

• جهت ثبت درخواست، تکمیل مدارک مربوطه و بارگزاری فرم‌های مربوط به هر وام کافی است و نیازی به مراجعه به غیر از دانشجویانی که برای بار اول اقدام به درخواست وام ویژه صندوق رفاه دانشجویان را دارند، وجود ندارد.
  • جهت ثبت درخواست در سامانه گلستان، در صورت تمایل به درخواست وام ویژه دکتری توسعه تعاون، عنون وام را «وام ویژه دکتری_وام ویژه دکتری شش ماه اول (توسعه تعاون)» انتخاب نمایید.
  • جهت ثبت درخواست در سامانه گلستان، در صورت تمایل به درخواست وام ویژه دکتری صندوق رفاه دانشجویان، عنون وام را «وام ویژه دکتری_وام ویژه دکتری ۱ سه ماهه بهار» انتخاب نمایید.
  • دانشجویانی که پیشتر درخواست وام ویژه دکتری صندوق رفاه دانشجویان (سه ماهه بهار) را در سامانه گلستان ثبت نموده‌اند و هم اکنون تمایل به ثبت درخواست وام بانک توسعه تعاون را دارند، می‌بایست ابتدا درخواست قبلی خود را حذف نموده و سپس اقدام به ثبت درخواست جدید نمایند.
  • دانشجویانی که پیشتر درخواست وام ویژه دکتری صندوق رفاه دانشجویان (سه ماهه بهار) را در سامانه گلستان ثبت نموده‌اند و با شرایط کنونی نیز متقاضی همان وام می‌باشند خواهشمند است جهت تسریع در روند ثبت وام خود، درخواست خود را از طریق ارسال ایمیل با موضوع درخواست ثبت وام ویژه دکتری و با ذکر مشخصات (نام، نام خانوادگی و شماره دانشجویی) و صرفاً از طریق ایمیل دانشگاه (احراز هویت مرکزی) به آدرس engstudent[at]ut.ac.ir اعلام نمایند (دانشجویانی که پیشتر فرم‌های سه ماهه بهار را تحویل امور دانشجویی نموده‌اند نیز مشمول همین بند می‌باشند).
خواهشمند است پس از مطالعه دقیق اطلاعات مندرج در صفحه وام ویژه دکتری و همچنین دستورالعمل‌ها، در صورت داشتن هرگونه سؤال و یا بروز مشکل در روند ثبت درخواست وام ویژه دکتری، از طریق نشانی پست الکترونیک engstudent[at]ut.ac.ir با ما مکاتبه نمایید.
موضوع: امور وام و تسهیلات | 1,093