شنبه، ۲۷ آبان ۱۳۹۶

پنجمین همایش کانون‌های فرهنگی و هنری دانشجویان سراسر کشور با عنوان «رویش»

قابل توجه دبیران و اعضاء کانون های فرهنگی و هنری، نظر به برگزاری پنجمین همایش کانون‌های فرهنگی و هنری دانشجویان سراسر کشور با عنوان «رویش» در اسفند ماه سال جاری، خواهشمند است کلیه فعالیتهای انجام شده در یکسال گذشته (مهر ۹۱-مهر ۹۲) کانون فرهنگی خود را به صورت مجزا و مکتوب (به صورت تایپ شده طبق الگوی پیشنهادی با برنامه PowerPoint  تهیه و بر روی DVD) با درج اطلاعات (نام دانشکده/پردیس، حوزه فعالیت و نام کانون) که در «ادامه مطلب» ضمیمه می باشد، تا سه شنبه مورخ ۵/۹/۹۲ به دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده های فنی ( کارشناس مربوطه: خانم آل خمیس ) تحویل نمایید.

*توجه به نکات زیر الزامی است:

• ثبت وارائه دستاوردها و فعالیت‌های فرهنگی کانون ها و ارسال به وزارت متبوع و شرکت در این جشنواره برای دریافت بودجه فرهنگی کانون‌ها درسال آینده وارتقای رتبه دانشگاه الزامی می باشد.
  • عضویت کلیه کانون ها در سایت www.kanoonha.net الزامی است، بررسی دستاوردهای هر کانون منوط به ثبت نام آن کانون در سایت می باشد، در غیر اینصورت فعالیت های ارسالی مورد ارزیابی و داوری قرار نخواهد گرفت. جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی www.kanoonha.net مراجعه نمایید.

فایل های پیوست (1 فایل)

موضوع: امور فرهنگی و اجتماعی | 777