یکشنبه، ۲ مهر ۱۳۹۶

فراخوان مسابقات قرآن و عترت سال ۱۳۹۵ دانشگاه تهران (دانشجویان، استادان و کارکنان)

اداره کل فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی دانشگاه تهران مفتخر است مرحله دانشگاهی سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت سال ۱۳۹۵ دانشجویان کشور و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه کارکنان و استادان دانشگاه تهران را برگزار نماید. رشته‌ های مسابقات و زمان برگزاری بخش‌های مختلف طی موارد زیر به استحضار می‌رسد. در ضمن پوستر مسابقات نیز به پیوست جهت صدور دستور اطلاع رسانی به دانشجویان عزیز ارسال می گردد. علاقمندان برای ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر می‌توانند به وبگاه اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ( http://cultural.ut.ac.ir ) مراجعه فرمایند:

۱. بخش‌ها و رشته‌های مسابقات:
آوایی (شفاهی): تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ ۵ جز اول، حفظ ۱۰ جز اول، حفظ ۲۰ جز اول، حفظ کل، اذان (برادران)، دعا و مناجات‌خوانی، تواشیح (برادران)
معارفی (کتبی): مفاهیم نهج‌البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، دیدگاه و سیره معصومین (ع)، آشنایی با احادیث اهل بیت، احکام، پرسمان معارفی
پژوهشی: مقاله نویسی، نقد و بررسی کتاب، تلخیص کتاب
ادبی: شعر، داستان، نمایشنامه نویسی و فیلمنامه نویسی
هنری: خوشنویسی، نقاشی، تذهیب، فیلم کوتاه، نماهنگ، عکس، معرق و منبت، پویانمایی، تصویرگری آیات و قصص قرآنی، طراحی پوستر
فناوری: تولید نرم افزار، وبلاگ نویسی
۲. زمان برگزاری مسابقات:
بخش معارفی: دوشنبه ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ – بخش آوایی: دهه اول اسفند ۹۵ – سایر بخش‌ها (ارسال آثار): ۱۳۹۶/۲/۱۰
مهلت ثبت نام تا دو روز قبل از برگزاری مسابقات و ارسال آثار است.
۳. مکان برگزاری تمام مسابقات و ارسال (تحویل) آثار، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران (به نشانی: ابتدای خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۱۶) است.

فایل های پیوست

فایل های پیوست (1 فایل)