جمعه، ۳۱ شهریور ۱۳۹۶

برنامه های تابستانه استخر دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران

به اطلاع اعضاء هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان دانشگاه تهران و کلیه علاقمندان رشته ورزشی شنا می رساند دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران در نظر دارد کلاسهای آموزشی (برای دختران سنین زیر ۱۲ سال) وغیرآموزشی و تفریحی شنا (برای بانوان) در تابستان ۱۳۹۲ در استخر سرپوشیده برگزار نماید.
برای مشاهده مدارک لازم جهت ثبت نام و برنامه زمان بندی ثبت نام و کلاسها به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

زمان بندی ثبت نام

دوشنبه، ۱۳۹۲/۰۳/۲۰ تا زمان تکمیل شدن کلاسهاساعت ۸:۳۰ الی ۱۱:۳۰ (روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه)

شروع و پایان کلاسها

شنبه ۱۳۹۲/۰۴/۰۱ الی ۱۳۹۲/۰۵/۲۸

تذکر: کلاسهای آموزشی، صبح روزهای زوج، مخصوص کودکان و نوجوانان دختر زیر ۱۲ سال می‌باشد.

مدارک لازم جهت ثبت نام

1. ارائه اصل و فتوکپی کارت دانشجویی برای دانشجویان و کارت شناسایی برای اعضاء هیئت علمی و کارمندان
  2. یک قطعه عکس
  3. تکمیل فرم ثبت نام که در محل ثبت نام به متقاضی تحویل داده خواهد شد.
  4. فیش بانکی واریز به حساب ۱۸۷۱۱۷۸۸ بانک تجارت شعبه اردیبهشت (مبلغ در زمان ثبت نام اعلام خواهد شد).

موارد مهم

• قبل از ثبت نام حتماً روز و ساعت موردنظر و شهریه پرداختی خود را کنترل و انتخاب نمائید، زیرا ساعات انتخاب شده غیرقابل تغییر است.
  • به دلیل محدودیت تعداد ساعات و ظرفیت پذیرش داوطلبان برای استفاده از استخر و سونا، حق تقدم براساس مراجعه در روز تعیین شده تا تکمیل کلاسها می باشد.

فایل های پیوست (1 فایل)

موضوع: تربیت بدنی, دوره های آموزشی | 7,328