جمعه، ۳۱ شهریور ۱۳۹۶

دومین جشنواره ی ترنج

(جشنواره ی کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه تهران)

مقدمه:

دومین جشنواره ی کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه تهران (ترنج)، تلاشی است در جهت معرفی و انعکاس ظرفیت های کانون های دانشگاه تهران و هم چنین توسعه ی فضای رقابت مبتنی بر هم کنشی و هم افزایی. هم چنین جشنواره ی ترنج بستر و فضایی است برای معرفی توانمندی ها و دستاوردهای دانشگاهیان اعم از اعضای هیئت علمی، دانشجویان، کارکنان، تشکل ها و … در حوزه های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی.

بخش ها:

الف) کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه تهران: ۱- کانون های دینی و مذهبی مانند کانون قرآن و عترت و … ۲-کانون های ادبی و هنری مانند کانون هنرهای تجسمی، کانون موسیقی، کانون سینما و … ۳- کانون های فرهنگ و اندیشه مانند کانون مطالعات بین المللی و فرهنگی، کانون کتاب و کتاب خوانی و … ۴- کانون های اجتماعی مانند کانون محیط زیست، کانون ایرانشناسی و ایرانگردی، کانون هلال احمر، کانون خیریه و…

ب) دانشگاهیان

۱- اعضای هیئت علمی. ۲- دانشجویان. ۳-کارکنان. ۴-کانون های فرهنگی، هنری دینی و اجتماعی. ۵- تشکل های سیاسی. ۶- انجمن های علمی.       ۷- نشریات.

ج)محورها:

۱-برنامه های فرهنگی و هنری.       ۲- تولیدات و محصولات فرهنگی.             ۳-پژوهش های فرهنگی و هنری.           ۴-نشریات فرهنگی و هنری.

د) زمان و مکان برگزاری:

زمان برگزاری جشنواره: ۲۶/۱۱/۹۴ الی ۲۸/۱۱/۹۴

زمان برگزاری اختتامیه: ۲۸/۱۱/۹۴

مکان برگزاری: خیابان شانزده آذر – باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران

راهنمای ارسال آثار:

با توجه به این که معیار و ملاک داوری آثار ارسالی است، لطفا به موارد ذیل توجه فرمایید.

نکته های عمومی:

• فرم ارائه ی فعالیت های کانونی باید تکمیل و به تائید مسئولین مربوط برسد.
  • آثار باید مربوط بازه ی زمانی مهر نود و سه تا آخر آذر نود و چهار باشد.
  • اصل تصاویر به کار رفته در پاورپوینت می بایست به صورت با فرمت jpg در دی وی دی به پیوست تحویل شود.

مهلت ارسال آثار:

سوم بهمن

دبیرخانه:

خیابان شانزده آذر، باشگاه دانشجویان، دفتر کارشناس کانون ها | تلفن: ۶۶۹۵۲۷۱۲

برای کسب اطلاعات بیش تر: از تاریخ ۶/۱۰/۹۴ به پایگاه اطلاع رسانی Cultural.ut.ac.ir مراجعه فرمایید.

فایل های پیوست (3 فایل)

موضوع: امور فرهنگی و اجتماعی | 1,264