یکشنبه، ۲ مهر ۱۳۹۶

وام ویژه دانشجویان روزانه دکتری(اردیبهشت ۱۳۹۴)

بر اساس بخشنامه ۱۳۰/۳/۱۰۳۳ مورخ ۱۳۹۴/۰۱/۲۴، گزارش پیشرفت تحصیلی دریافت کنندگان وام دوره اول و ثبت وام متقاضیان جدید ویژه دانشجویان روزانه دکتری از تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۱۳ لغایت ۱۳۹۴/۰۳/۰۲ امکان پذیر می باشد.

لذا خواهشمند دانشجویان دکتری روزانه متقاضی ضمن مطالعه دستور العمل نسبت به تکمیل و تحویل مدارک به امور دانشجویی پردیس دانشکده های فنی اقدام نمایند.

نکات مهم : – شرایط دانشجو متقاضی در وام روزانه ویژه دکتری
۱- عدم دریافت پژوهانه توسط دانشجو در سنوات گذشته
۲-دانشجویان روزانه دکتری
۳- گذراندن آزمون جامع
۴- تصویب پروپوزال رساله دکتری
– شرایط بازپرداخت :
۱- در صورتی که دانشجوی متقاضی در مقاطع قبلی بابت استفاده از تسهیلات رفاهی وام بدهکار باشد، بدهی گذشته با بدهی وام مذکور تجمیع خواهد شد و بازپرداخت آن به مدت ۳ سال تعیین می گردد.
۲- در صورت بهره مندی دانشجو از این وام، امکان استفاده از وام تحصیلی صندوق رفاه را نخواهد داشت.
الف – دانشجویان ثبت نام شده در دوره اول(بهمن ۱۳۹۳)

– تکمیل فرم شماره ۳ و تحویل آن به اموردانشجویی پردیس

ب- متقاضیان جدید دوره دوم(اردیبهشت ۱۳۹۴)

مرحله ۱ – تکمیل پیوست های الف و ب از دستورالعمل ۱۱/۱۴۱۹۳۵ (توسط دانشجو و دانشکده)

مرحله ۲ – تکمیل فرم شماره یک و دو از بخشنامه ۱۳۰/۱/۱۶۶۴۰  (توسط دانشجو)

مرحله ۳- تهیه سند تعهد محضری با دو ضامن مجزا توسط دانشجو

تبصره ۱ : سند تعهد محضری دانشجویان دکتری که بلافاصله بعد از مقطع کارشناسی ارشد، پذیرفته شده و سند تعهد ایشان معتبر بوده می توانند به عنوان اولین ضامن در مقطع دکتری بارگذاری و نسبت به ثبت یک ضامن جدید اقدام نمایند.
تبصره ۲: چنانچه مشخصات ۲ ضامن متقاضی وام، در یک سند تعهد قید شده است، نسبت به ثبت اطلاعات آن به تفکیک در فرم شماره یک اقدام نمایید.

مرحله ۴- ارائه مدارک مرحله ۱ تا ۳ به امور دانشجویی دانشکده/پردیس محل تحصیل توسط دانشجو

فایل های پیوست (8 فایل)

موضوع: امور وام و تسهیلات | 2,247