یکشنبه، ۲ مهر ۱۳۹۶

وام ویژه دانشجویان روزانه دکتری(تمدید)

تمدید مدت زمان ارائه درخواست تا تاریخ ۱۳۹۳/۱۲/۱۰ و تغییر در شرایط با توجه به بخشنامه شماره ۱۳۰/۳/۱۷۱۳۱ مورخ ۱۳۹۳/۱۱/۲۹ صندوق رفاه

تاریخ اعلام شده قابل تمدید نمی باشد.

پیرو دستورالعمل ۱۱/۱۴۱۹۳۵ مورخ ۱۳۹۳/۰۸/۰۴ و بخشنامه ۱۳۰/۱/۱۶۶۴۰مورخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۴، درخواست وام ویژه دانشجویان روزانه دکتری از تاریخ۱۳۹۳/۱۱/۲۰ لغایت ۱۳۹۳/۱۱/۲۸امکان پذیر می باشد.لذا دانشجویان واجدشرایط متقاضی جهت تحویل مدارک به امور دانشجویی تا تاریخ ۱۳۹۳/۱۱/۲۸ مراجعه نمایند.

لذا خواهشمند است ضمن مطالعه دقیق دستور العمل ۱۱/۱۴۱۹۳۵ و بخشنامه ۱۳۰/۱/۱۶۶۴۰، نسبت به ثبت وام دانشجویان واجد شرایط با توجه به لحاظ نمودن موارد ذیل اقدام فرمایید.

مرحله ۱ – تکمیل پیوست های الف و ب از دستورالعمل ۱۱/۱۴۱۹۳۵ (توسط دانشجو و دانشکده)

مرحله ۲ – تکمیل فرم شماره یک و دو از بخشنامه ۱۳۰/۱/۱۶۶۴۰  (توسط دانشجو)

مرحله ۳- تهیه سند تعهد محضری جدید توسط دانشجو (دو ضامن، برای هر ضامن سند تعهد محضری جداگانه تهیه گردد.)

مرحله ۴- ارائه مدارک مرحله ۱ تا ۳ به امور دانشجویی دانشکده/پردیس

مرحله ۵- ثبت وام توسط کارشناس امور دانشجویی دانشکده/پردیس تا تاریخ ۹۳/۱۱/۲۸

* امکان ثبت درخواست وام مذکور، در فروردین ماه در سیستم فاز۲، مجددا امکان پذیر خواهد بود.

نکات مهم : – شرایط دانشجو متقاضی در وام روزانه ویژه دکتری (جهت اطلاع رسانی به دانشجو)
۱- عدم دریافت پژوهانه توسط دانشجو در سنوات گذشته
۲-دانشجویان روزانه دکتری
۳- شرکت در آزمون جامع
۴- تصویب پروپوزال رساله دکتری
– شرایط بازپرداخت :
۱- در صورتی که دانشجوی متقاضی در مقاطع قبلی بابت استفاده از تسهیلات رفاهی وام بدهکار باشد، بدهی گذشته با بدهی وام مذکور تجمیع خواهد شد و بازپرداخت آن به مدت ۳ سال تعیین می گردد.
۲- در صورت بهره مندی دانشجو از این وام، امکان استفاده از وام های دیگر صندوق رفاه را نخواهد داشت.

فایل های پیوست (3 فایل)

موضوع: امور وام و تسهیلات | 3,026