شنبه، ۲۷ آبان ۱۳۹۶

جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های منطقه یک

به استحضار می رساند جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های منطقه یک، با هدف بررسی و تبیین جایگاه نشریات دانشگاهی به عنوان راهبردی در جهت تعمیق نگرش های فرهنگی و زمینه سازی انتقال و تبادل تجارب بین فعالین فرهنگی دانشجویی به شرح ذیل برگزار می گردد:

۱- جهت اطلاع و دریافت فرم ثبت نام و آگاهی از شرایط شرکت در جشنواره به نشانی www.farhangi.atu.ac.ir مراجعه نمایید.

۲- فرم را پس از تکمیل، به همراه نشریه/آثار،  حداکثر تا پایان دی ماه سال ۱۳۹۳ به نشانی دبیرخانه جشنواره ارسال یا بصورت حضوری تحویل نمایید.

• آدرس: خیابان کریم‌خان زند، نبش خیابان شهید عضدی (آبان شمالی) پلاک ۷۶، ساختمان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی  طبقه پنجم، کد پستی: ۱۵۹۷۶۳۳۱۳۱  تلفن دبیرخانه: ۸۸۹۰۰۰۲۶  تلفن و نمابر دفتر امور فرهنگی: ۸۸۸۹۳۲۷۷  پست الکترونیکی:  Nashr@atu.ac.ir

فایل های پیوست (2 فایل)

موضوع: امور فرهنگی و اجتماعی | 1,479