سلسه کارگاه‌های آموزشی ویژه اعضای هیئت علمی

به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی پردیس دانشکده‌های فنی می‌رساند معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه، اقدام به برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوعات ذیل می‌نماید، لذا خواهشمند است جهت ثبت نام، شماره کارگاه یا کارگاه‌های موردنظر خود را از طریق اتوماسیون اداری و حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه، ۲۳ آبان‌ماه اعلام فرمائید.

جهت مشاهده جدول کارگاه‌ها به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

شماره کارگاه
کارگاه آموزشی
زمان
مکان
مدرس
خودمراقبتی و نقش آن در ارتقاء سلامت روانی- اجتماعیچهارشنبه 30 آبان‌ماه
ساعت 9:00 الی 12:30
سالن شواری ساختمان مرکزی پردیس ۲آقای دکتر احمد حاجبی،
هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران
آشنایی با مشکلات هیجانی و رفتاری دانشجویان و نحوه کمک به آنانچهارشنبه 7 آذرماه
ساعت 8:30 الی 12:30
سالن شواری ساختمان مرکزی پردیس ۲آقای دکتر حمید پورشریفی،
هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
برقراری ارتباط مؤثر - فنون ارتباط مؤثرچهارشنبه ۱۴ آذرماه
ساعت 8:30 الی 12:30
سالن شواری ساختمان مرکزی پردیس ۲آقای دکتر پرویز آزاد فلاح،
هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس

قابل ذکر است گواهی شرکت در کارگاه پس از اتمام دوره، صادر می‌گردد که به عنوان امتیاز فرهنگی در فرآیند تبدیل وضعیت، ترفیع و ارتقاء اعضای محترم هیئت علمی قابل محاسبه خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88225372-021 یا داخلی 4440، کارشناس مشاوره پردیس دانشکده‌های فنی، سرکار خانم فخاریان تماس حاصل فرمایید.

دسته بندی: مشاوره دانشجویی بازدید: 149 پیوند کوتاه: http://engstudent.ut.ac.ir/?p=22468