تیتر ۱۱؛ یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه‌های کشور

نشریات دانشجویی یکی از ارکان اساسی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان و عامل مهمی در بسط فرهنگ گفتگو و ایجاد فضای نقد، آگاهی بخشی، اطلاع رسانی، فرهنگ‌سازی و طرح و بحث موضوعات مختلف در دانشگاه‌ها هستند. لذا یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه‌های کشور با عنوان «تیتر 11» با رویکرد حمایت و تقویت این حوزه از فعالیت‌های دانشجویی به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مشارکت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در بازه زمانی 25 بهمن‌ماه تا 5 اسفندماه 1397 برگزار خواهد شد.

از علاقه‌مندان دعوت می‌گردد جهت دریافت و مطالعه دستورالعمل برگزاری جشنواره و ارسال آثار خود (در قالب‌های مقاله، سرمقاله و یادداشت، عکس، طرح، کاریکاتور، طرح روی جلد و …) از تاریخ 15 آبان‌ماه تا 15 آذرماه به سامانه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی تیتر 11 مراجعه فرمایند.

تیتر 11؛ یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه‌های کشور
دسته بندی: جشنواره ها و همایش ها بازدید: 17 پیوند کوتاه: http://engstudent.ut.ac.ir/?p=22731