زمان‌بندی درخواست وام‌های دانشجویی در نیمسال اول ۹۸-۱۳۹۷

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی 98-1397، جهت مشاهده نکات مربوط به درخواست وام و جدول زمان‌بندی ثبت نام وام‌های دانشجویی به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

نکات مهم جهت ثبت درخواست وام

• دارا بودن ثبت نام آموزشی در سامانه گلستان در نیمسال اول سال تحصیلی 98-1397 الزامی می‌باشد.
  • جهت درخواست وام به سامانه جامع گلستان مراجعه و با ورود به حساب کاربری خود از طریق منوی «دانشجویی»، زیرمنوی «وام دانشجویی» اقدام به ثبت و تکمیل درخواست خود نمایید.

با توجه به گزارش برخی اشکالات در کاربری سامانه گلستان، خواهشمند است جهت استفاده بهینه و مشاهده کامل اطلاعات در بخش‌های مختلف سامانه گلستان، اکیداً توصیه می‌گردد از مرورگر Internet Explorer (نسخه 9 و بالاتر) استفاده نمایید.

• بارگزاری تصویر سند تعهد محضری و تصویر گواهی کسر از حقوق ضامن (در صورت لزوم و با توجه به شرایط ضامن؛ جهت مشاهده جزئیات کلیک نمایید) و ثبت سند تعهد محضری (اطلاعات سند تعهد و ضامن) در سامانه گلستان الزامی است.
  • ارائه فیزیکی مدارک (اصل سند تعهد محضری و فرم‌های مربوطه) فقط در اولین نوبت درخواست وام تحصیلی ویژه دکتری (وام ویژه دکتری صندوق رفاه دانشجویان، و نه بانک توسعه تعاون) الزامی است؛ قابل ذکر است در صورت عدم ارائه فیزیکی مدارک و صرفاً  با ثبت درخواست در سامانه گلستان، وام مذکور تأیید نخواهد شد.
    جهت درخواست سایر وام‌ها نیازی به ارائه اصل مدارک نمی‌باشد؛ بدیهی است در صورت لزوم و اعلام امور دانشجویی، دانشجو می بایست در هر زمان امکان ارائه اصل مدارک بارگزاری‌شده را داشته باشد.

نکته بسیار مهم:  با عنایت به اعلام صندوق رفاه دانشجویان مبنی بر این که «تصویر تعهدنامه‌های محضری می‌بایست کامل و خوانا باشد، به طوری که در صورت نیاز، امکان برابر اصل نمودن آن توسط دفترخانه مقدور باشد» لذا خواهشمند است توجه فرمایید که کلیه صفحات سند تعهد و در ابعاد بزرگ و خوانا بارگزاری گردد.

• کلیه مدارک الزامی جهت وام‌ها را همزمان با ثبت درخواست خود، بارگزاری نمایید.
  • پس از ثبت درخواست وام، جهت پیگیری به توضیحات مندرج در قسمت «وضعیت بررسی مدیریت» (تصویر زیر) دقت فرمایید (جهت مشاهده تصویر در ابعاد بزرگ، بر روی تصویر کلیک نمایید).
ثبت سند تعهد محضری - قسمت درخواست وام سامانه گلستان
  • پس از بررسی درخواست وام توسط کارشناس، در صورت هرگونه تغییر در درخواست خود (بارگزاری مدارک و …) جهت ارسال و بررسی مجدد از طریق گزینه «درخواست بررسی مجدد» – قابل مشاهده در ستون اول ردیف وام درخواستی – اقدام نمایید.
وضعیت «بررسی مدیریت» قسمت درخواست وام سامانه گلستان

نکات مهم در خصوص وام‌های ویژه دانشجویان دکتری

جدول زمان‌بندی درخواست وام‌‌های دانشجویی

نوع وامشروع ثبت درخواست در سامانه گلستانپایان ثبت درخواست در سامانه گلستان