حساب بانک تجارت دانشجویان ورودی جدید

به اطلاع دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی 98-1397 می‌رساند طبق اعلام امور دانشجویی دانشگاه، اطلاعات شماره‌حساب‌های افتتاح‌شده بانک تجارت – شعبه اردیبهشت جهت دانشجویان مقطع کارشناسی، به سامانه گلستان منتقل گردیده است؛ خواهشمند است جهت مشاهده جزئیات افتتاح حساب و همچنین در خصوص حساب دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

خواهشمند است دانشجویان ورودی جدید در مقطع کارشناسی، ضمن مشاهده و اطمینان از افتتاح حساب از طریق حساب کاربری سامانه گلستان، لازم است جهت دریافت کارت بانکی خود، تا تاریخ 1397/07/30 به یکی از 3 شعبه زیر مراجعه نمایند.

• بانک تجارت – شعبه اردیبهشت
    نشانی: خیابان انقلاب اسلامی، نبش خیابان منیری جاوید (اردیبهشت)
  • بانک تجارت – باجه دانشکده ادبیات
    نشانی: خیابان انقلاب اسلامی، پردیس مرکزی دانشگاه تهران، دانشکده ادبیات
  • بانک تجارت – باجه پارک علم و فناوری دانشگاه
    نشانی: خیابان کارگر شمالی، خیابان شانزدهم، کوچه مدرسه

جهت مشاهده شماره حساب خود در حساب کاربری سامانه گلستان، از طریق برگه «دانشجویی»، منوی «وام دانشجویی»، زیرمنوی «عملیات درخواست وام توسط دانشجو» مراجعه و پس از کلیک بر روی دکمه جستجو، «ثبت شماره حساب وام» را انتخاب نمایید؛ در صورت افتتاح حساب، اطلاعات حساب شما قابل رؤیت خواهد بود.

با توجه به این که افتتاح حساب از سوی دانشگاه، تنها برای دانشجویان روزانه مقطع تحصیلی کارشناسی انجام گردیده است، سایر دانشجویان متقاضی دریافت تسهیلات – شامل دانشجویان مقطع کارشناسی بدون حساب بانک تجارت در سامانه گلستان و همچنین دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری – می‌توانند از حساب‌های فعال خود در هر یک از شعب بانک تجارت استفاده نمایند.

همچنین لازم به ذکر است دانشجویان بدون حساب بانک تجارت متقاضی استفاده از تسهیلات، جهت افتتاح حساب می توانند ضمن همراه‌داشتن اصل و تصویر کارت ملی، شناسنامه و همچنین کارت دانشجویی (الزامی) به یکی از 3 شعبه/باجه فوق مراجعه نموده و پس از افتتاح حساب نسبت به درج شماره حساب (و نه شماره کارت) خود در سامانه گلستان اقدام نمایند.

دسته بندی: وام و تسهیلات دانشجویی، سایر اطلاعیه‌ها بازدید: 784 پیوند کوتاه: http://engstudent.ut.ac.ir/?p=21170