تسویه حساب با واحد تغذیه

خواهشمند است پس از ابطال کارت دانشجویی و فعال شدن گزارش 522 در سامانه جامع آموزش (گلستان)، جهت انجام تسویه حساب با واحد تغذیه طبق مراحل زیر اقدام نمایید:

1. ورود به سامانه تغذیه دانشگاه تهران و حساب کاربری؛
    • در صورتی که حساب کاربری شما غیرفعال است و امکان ورود به سامانه تغذیه را ندارید از طریق گزینه‌ی مربوطه در فرم درخواست تسویه حساب (پایین صفحه) اعلام نمایید.
  2. مشاهده‌ی موجودی حساب کاربری از طریق یکی از صفحات «افزایش اعتبار» یا «انتقال اعتبار» و غیره؛
  3. در صورتی که:
    • موجودی حساب منفی است، لطفاً جهت افزایش موجودی به صفحه «افزایش اعتبار» مراجعه نموده و نسبت به افزایش موجودی (تا 0 ریال) اقدام نمایید.
    • موجودی حساب صفر است، مرحله 4 را ملاحظه نمایید.
    • موجودی حساب مثبت است، طبق یکی از موارد زیر اقدام نمایید:
        • در صورت تمایل به انتقال اعتبار به حساب تغذیه یکی از دوستان خود، از طریق صفحه «انتقال اعتبار»، مبلغ حساب تغذیه خود را (تا 0 ریال موجودی) انتقال دهید.
          نکته: در صورت ادامه تحصیل در مقطع بالاتر در دانشگاه تهران، امکان انتقال اعتبار به حساب کاربری خود را نیز از همین طریق خواهید داشت.
        • در صورت داشتن حساب بانک تجارت، «شماره حساب بانک تجارت» (و نه شماره کارت) خود را از طریق فرم درخواست تسویه حساب با واحد تغذیه اعلام نمایید (قابل ذکر است، شماره حساب بانکی مذکور می‌بایست به نام دانشجو درخواست دهنده باشد). به‌روزرسانی: با توجه به عدم مساعدت اداره تغذیه دانشگاه، امکان بازگشت وجه از طریق واریز به حساب میسر نمی‌باشد؛ خواهشمند است در صورت تمایل به دریافت وجه، از طریق اداره تغذیه دانشگاه (آدرس: خیابان 16 آذر، انتهای حیاط مرکز بهداشت 16 آذر، اداره تغذیه دانشگاه تهران) اقدام فرمایید.
        • در صورت تمایل به انتقال اعتبار باقیمانده حساب تغذیه خود، به یکی از دانشجویان کم بضاعت (به تشخیص معاونت دانشجویی و فرهنگی) درخواست خود را در فرم درخواست تسویه حساب با واحد تغذیه اعلام نمایید.
  4. اعلام درخواست تسویه حساب از طریق فرم درخواست تسویه حساب با واحد تغذیه (فرم پایین صفحه).
    • در صورت عدم مغایرت در اطلاعات درخواست، تسویه حساب با واحد تغذیه، تا 24 ساعت کاری از زمان ارسال درخواست، در گزارش 522 سامانه جامع آموزش (گلستان) ثبت خواهد گردید؛ در غیر این صورت، مورد از طریق پست الکترونیک به اطلاع شما خواهد رسید.

فرم درخواست تسویه حساب با واحد تغذیه

بخش اول: اطلاعات اولیه
نام:
نام خانوادگی:
شماره دانشجویی:
کد ملی / شماره گذرنامه:

کد ملی یا شماره گذرنامه (دانشجویان خارجی) خود را بدون خط تیره وارد نمایید.

نشانی پست الکترونیک:

بخش دوم: وضعیت حساب تغذیه
وضعیت حساب کاربری سامانه تغذیه:
توضیحات:
عبارت داخل تصویر را وارد نمایید.

پیگیری درخواست

بازدید: 10760 پیوند کوتاه: http://engstudent.ut.ac.ir/?p=2933