ثبت نام کاندیداهای انتخابات میان‌دوره‌ای انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی پردیس دانشکده‌های فنی سال ۱۳۹۷

دانشجویان گرامی!

خواهشمند است جهت ثبت نام کاندیداتوری در انتخابات میان‌دوره‌ای انجمن‌های علمی و انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی پردیس دانشکده‌های فنی، ضمن مطالعه‌ی دقیق شرایط و مفاد شرکت در این انتخابات، نسبت به ثبت فرم زیر اقدام فرمایید.

تذکر مهم: کاندیداهای متقاضی ثبت نام کاندیداتوری کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی، می‌بایست عضو کانون‌های موردنظر نیز باشند.

نکات مهم جهت ثبت نام

• ثبت فرم زیر، تنها به منزله‌ی ثبت نام اولیه بوده و نتیجه قطعی ثبت نام، پس از استعلام آموزشی و انظباطی (طبق مفاد آیین نامه) اعلام خواهد شد.
  • با توجه به این که کلیه مکاتبات بعدی، فقط از طریق پست الکترونیکی دانشگاه به دانشجویان اعلام می‌گردد، خواهشمند است در ورود نشانی پست الکترونیکی خود دقت فرمایید.
  • پس از ثبت نام اولیه و وصول درخواست، تأییدیه ثبت نام و شماره پیگیری درخواست خودکار از طریق سامانه پشتیبانی به نشانی پست الکترونیکی ثبت‌شده، ارسال خواهد شد؛ خواهشمند است توجه فرمایید کلیه‌ی مکاتبات بعدی، از طریق پاسخ‌ و در ادامه درخواست در سامانه پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات دانشگاه انجام می‌پذیرد (راهنمای سامانه پشتیبانی دانشگاه).
  • با توجه به ارسال پاسخ از طریق سامانه پست الکترونیکی دانشگاه، در صورت عدم دریافت تأییدیه‌های فوق در Inbox پست الکترونیکی خود، پوشه Spam یا Junk را نیز بررسی نمایید.

زمان‌بندی ثبت نام

• مهلت ثبت نام اولیه (از طریق فرم زیر) تا تاریخ 1397/07/13 می‌باشد.
  • بررسی ثبت نام اولیه، حداکثر تا 1397/07/15 انجام و نتیجه، از طریق پست الکترونیکی اعلام خواهد شد.
  • جهت انصراف، تصویر درخواست کتبی خود به همراه اطلاعات وارد شده در زمان ثبت نام (نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، نام انجمن، کانون و … ثبت نام‌شده) را از طریق پاسخ به درخواست مربوطه در سامانه پشتیبانی ارسال فرمایید؛ لازم به ذکر است در صورت انصراف، به هیچ عنوان، امکان ثبت نام مجدد وجود نخواهد داشت.

فرم ثبت نام

زمان ثبت نام به پایان رسیده است!

بازدید: 97 پیوند کوتاه: http://engstudent.ut.ac.ir/?p=20968